Samtaler og minder opstår, når vi samler familie, venner og bekendte, om et velsmagende, hjemmelavet måltid

 

Hos Slagter Friis arbejder vi for at gøre hverdagsmad bedre ved at kombinere vores håndværk med ærlige råvarer og opskrifter, der smager fantastisk.

Der er kærligheden til klassisk, god og hjemmelavet mad som vi elsker at dele, og uanset hvor meget overskud du har til køkkenet i dag, er vi garant for at du får et sundt og velsmagende måltid, sammen med dem, du holder af.

I 2020 blev vi stolt kåret som Danmarks bedste butiksslagter, en anerkendelse af vores urokkelige kvalitet og dedikation.

 

Når du besøger os, kan du derfor forvente meget mere end velhængt kød. Vi sætter pris på mangfoldigheden og har reserveret god plads til flexitarer og vegetarer i vores sortiment. For os handler det om håndværket, om fællesskabet i køkkenet, om råvarer, der komplementerer hinanden og ikke om, at vi alle sammen skal kunne li’ det samme.

 

I butikken får du en faglig, kompetent og personlig oplevelse, og alle de råd, du har brug for.

Og er tiden knap, kan du roligt ty til en af vores klargjorte livretter, hjemmelavet fra bunden, præcis som vi ville gøre det i vores eget køkken (hvilket det jo faktisk også er 😊).

 

 

 

 

Alle vores dejlige medarbejdere

tilknyttet Falkoner Allé

 

Slagter Friis @ Udviklet i samarbejde mellem Slagter Friis, 

Inside Marketing

 og 

Piranya.