Kan du li' vores forretning? Kan du li' vores koncept?

Og holder du af god mad af gode råvarer?

 

Tilmeld dig vores Slagternyt og få inspiration til smagfulde slagtervarer, som du let kan tilberede i dit eget køkken. Vi tilbyder selvfølgelig også hver dag vores efterspurgte 'Dagens ret', hvor vi har klargjort det hele, blot i vores køkken. Du skal bare varme retten i ovnen.

Er du, fuldstændig som os, lidt af en slagternørd, og samtidig frisk på slagtervarer til ret dejlige priser, vil vi varmt anbefale, at du også melder dig ind i Slagterhjørnet.
Her går snakken på faglighed med god mulighed for at 'smage på sagen' - og det er slet ikke for at lokke, men det vi sender ud til Slagterhjørnets medlemmer, deler vi hverken her på siden, på facebook eller i vores ugentlige nyhedsbrev.

 

Du får en særlig medlemsmail ca. en gang om måneden, medmindre vi lige får en exceptionel mulighed for at tilbyde dig et stykke velhængt højreb af en helt unik kvalitet!

Du er selvfølgelig også velkommen til at dele input med os. Det sætter vi faktisk rigtig stor pris på. Det kunne være, at du kender nogle varer, som du synes vi mangler. Eller input til nye ingredienser. Noget vi kan gøre bedre. Eller måske et kursus i, hvordan du laver din egen rullepølser. Eller noget helt andet.

 

Slagter Friis @ Udviklet i samarbejde mellem Slagter Friis, 

Inside Marketing

 og 

Piranya.