Ud af huset
-
Vinterbuffet
- Råmarineret laks med ingefærcreme.
- Røget andebryst med balsamico glace og råsyltede tyttebær.
- Kalveculotte med ristede svampe.
- Langtidsbraiserede svinekæber med porter.
- Honningbagte rødbeder med ristede nødder og fetaost.
- Små stegte kartofler med vildsvinebacon og hele hvidløg.
- Waldorfsalat.
- Ost eller dessert.
- Brød og smør.
Anretning på fade.
Vinterbuffet kan bestilles til perioden november til februar.
299,00 kr -
Vegetarbuffet
- Grøntsagstærter med lækkert fyld
- Vilde ris salat med strimlede gulerødder, nødder og appelsindressing.
- Broccolisalat med tranebær, ristede græskarkerner og creme dressing.
- Pastasalat med hjemmelavet pesto, bagte cherrytomater og mozarella.
- Vegetar frikadeller med squash og urter.
- Ostebjælker med druer.
- Brød og smør.
Anretning på fade.
Minimum 10 kuverter.
199,00 kr -
Trekantsandwich og minitrekantsandwich
Trekant- og minitrekantsandwich laves med groft toastbrød.
Til reception beregnes 2-3 trekantsandwich pr. person eller 4-5 minisandwich.
Trekantssandwich: 25 kr pr. stk. Minisandwich: 18 kr pr. stk.
Starter ved: 18,00 kr
-
Tapas tallerken
Tapasbakke til aften, til frokost, til turen eller til stafetten...
Skal bestilles til minimum 2 personer. Kr. 99,00 pr. person- Rejer med mild chili
- Parmaskinke eller Serrranoskinke
- Små lækre deller
- Hjemmelavet tærte
- Squash frikadelle
- Tørrede hjemmelavede pølser
- Comté ost
99,00 kr -
Stroganoff med champignon, tomat, løg og kartoffelmos
Stroganoff med champignon, tomat, løg og kartoffelmos.Pr. kuvert139,00 kr -
Spansk tapas
- Små tomatbrød med hvidløg
- Spansk chorizopølse
- Serranoskinke
- Små krydrede oksefrikadeller
- Dadler i baconsvøb
- Manchego ost
- Saltmandler
139,00 kr -
Sommerbuffet
- Cocktail med tigerrejer, avocado og hjemmelavet thousand Island dressing.
- Råmarineret laks med ingefærcreme, anrettet på grøn bund.
- Svinemørbrad vendt i citrontimian og sort peber.
- Kalveculotte med persillepesto.
- Sommerkartofler med friske krydderurter, radiser og hvid balsamico dressing.
- Salat med gulerødder, stegte grønne asparges, skalotteløg og kørvelcreme.
- Melonsalat med feta, rucola og ristede græskarkerner.
- Lækker sommerdessert.
- Brød og smør.
Anretning på fade.
Minimum 10 kuverter.
Sommerbuffet kan bestilles til perioden juni til august.
289,00 kr -
-
-