Familiens livretter

Magisk fælleskab i køkkenet og ved spisebordet

Okse_

Kalv_

Gris_

Lam_

Fjerkræ_

Vildt_

Indmad & ben_

Familiens livretter

Magisk fælleskab i køkkenet og ved spisebordet

Brødtekst
Avenir forskellige 14, 16, 18, 22 pkt. Produktoverskrifter 22 pkt.
(Skal skiftes formentlig til Avenir Heavy eller Black. (Købes, medmindre de er tilgængelige hos jer.)
Linjeafstand 1,2 - 1,3 - 1,4
H1, H2 og H3: Caveat Brush eller lign.

 

Vi får hele lam hjem og kan derfor (som regel) tilbyde alle udskæringer.

 

Derudover har vi et udvalg af new zealandsk lam.

 

 



 

Okse_

Fabelagtigt kød fra friskhakket til Sashi +AAA. Egen favorit er en klassisk, velhæng entrecote, men familiehittet er ofte hakkebøf eller lasagne.

Kalv_

Vores kalvekød er lyst i udseende og mildt i smagen. Det har enestående mørhed og uovertruffen spisekvalitet.

Gris_

Også vores grisekød er marmoreret, saftigt og smagfuldt. Er du til ekstra forkælelse, har vi næsten altid fantastisk Iberico i køledisken.

Lam_

Det ypperste er vores øko lam fra Varde Ådal med bid og overvældende smag. Vi har selvfølgelig også lammekød fra New Zealand og Irland.

Fjerkræ_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Vildt_

Når bestanden i Dyrehaven eller andre steder skal reduceres, køber vi det kødfulde vildt hjem til krogmodning. Uden for sæson har vi ofte udskæringer på frost.

Indmad & ben_

Her er mineraler og næringsstoffer samlet på et sted, hovedingredienser til både Bone broth og nærende og proteinrig indmad. Et særligt afsnit for Superfood, kan man vist godt kalde det.

Okse_

Fabelagtigt kød fra friskhakket til Sashi +AAA. Egen favorit er en klassisk, velhæng entrecote, men familiehittet er ofte hakkebøf eller lasagne.

Derfor smager vores fjerkræ så godt

 

Vores fjerkræ er hovedsagelig opdrættet i frihed, eller med adgang til frihed, marker og skove.


Her finder de naturlig føde i jorden, men fodres også med GMO-fri 99,1% majs og korn. Vores kyllinger slagtes, når de er mange dage gamle. Ænderne og gæs ?dage gamle.


Vores kyllinger anbefales af Dyrenes Beskyttelse og bærer 3 ud af 3 hjerter på Dyrevelfærdsmærket.


3 hjerter sikrer, at kyllingerne har meget mere plads, er langsomt voksende, har udeareal og gode muligheder for aktivitet og bevægelse samt at transporttiden til slagteriet er kortere.

Vores fjerkræ er hovedsagelig opdrættet i frihed, eller med adgang til frihed, marker og skove.


Her finder de naturlig føde i jorden, men fodres også med GMO-fri 99,1% majs og korn. Vores kyllinger slagtes, når de er mange dage gamle. Ænderne og gæs ?dage gamle.


Vores kyllinger anbefales af Dyrenes Beskyttelse og bærer 3 ud af 3 hjerter på Dyrevelfærdsmærket.


3 hjerter sikrer, at kyllingerne har meget mere plads, er langsomt voksende, har udeareal og gode muligheder for aktivitet og bevægelse samt at transporttiden til slagteriet er kortere.

Okse tykkam

Perfekt til alle simre retter. Uden ben.

 

Læs mere i

Bourgogne pande

Simre 15 - 20 min.

Rødvinsmarineret oksekød i tern med peber, paprika, rødløg, peberfrugt og porre.

Læs mere i

Gode bøffer og bøfkød

Krogmodnet oksekød

Vælg ml. udskæringer som ribeye, mørbrad, t-bone, flatpmeat mm.

 

Vælgher

Læs mere i

Osso bucco (kalve skank)

Kalveskank skåret i skiver.

 

Det dejligste simre kød til osso bucco

Læs mere i

Okse / Kalve haler

En ret med utrolig dybde og smag og det møreste kød

Læs mere i

Majs Poussin

Frisk

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.

Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.

Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

Pris99kr.

Læs mere i

Fransk land kylling

Frisk

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1,2 - 1,4 kg

Pris120,50kr.

Læs mere i

Unghanebryst Italiensk

2 styk150kr.

Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto

 

steges i ovn 20 min ved 180 grader

Pris79,50kr.

Læs mere i

Fransk majs andebryst

Pris pr. 100 g: 46,90 kr.

(Vejer 400-500 g pr. stk.)

 

Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.

Læs mere i

Saltimbocca af oksemørbrad

2 styk170kr.

Saltimbocca
Skåret af mør oksemørbrad, med revet mozerella, hjemmelavet pesto og parmaskinke

steges ca 2 -3 min pr side

Pris89,50kr.

Læs mere i

Prime-rib steak Krogmodnet

krogmodnet

En rigtig herrebøf (eller til voksne piger)

En krogmodnet ribeye bøf, på ben, vi skære efter ønske

 

En fantastisk udskæring med både dyb smag og mørt kød, og så er det bare ekstra lækkert på ben

Læs mere i

Kalv_

Vores kalvekød er lyst i udseende og mildt i smagen. Det har enestående mørhed og uovertruffen spisekvalitet.

Brødtekst
Avenir forskellige 14, 16, 18, 22 pkt. Produktoverskrifter 22 pkt.
(Skal skiftes formentlig til Avenir Heavy eller Black. (Købes, medmindre de er tilgængelige hos jer.)
Linjeafstand 1,2 - 1,3 - 1,4
H1, H2 og H3: Caveat Brush eller lign.

 

Vi får hele lam hjem og kan derfor (som regel) tilbyde alle udskæringer.

 

Derudover har vi et udvalg af new zealandsk lam.

 

 



 

Majs Poussin

Frisk

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.

Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.

Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

Pris99kr.

Læs mere i

Fransk land kylling

Frisk

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1,2 - 1,4 kg

Pris120,50kr.

Læs mere i

Unghanebryst Italiensk

2 styk150kr.

Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto

 

steges i ovn 20 min ved 180 grader

Pris79,50kr.

Læs mere i

Fransk majs andebryst

Pris pr. 100 g: 46,90 kr.

(Vejer 400-500 g pr. stk.)

 

Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.

Læs mere i

Gris_

Også vores grisekød er marmoreret, saftigt og smagfuldt. Er du til ekstra forkælelse, har vi næsten altid fantastisk Iberico i køledisken.

Fransk majs andebryst

Pris pr. 100 g: 46,90 kr.

(Vejer 400-500 g pr. stk.)

 

Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.

Læs mere i

Majs Poussin

Frisk

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.

Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.

Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

Pris99kr.

Læs mere i

Fransk land kylling

Frisk

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1,2 - 1,4 kg

Pris120,50kr.

Læs mere i

Unghanebryst Italiensk

2 styk150kr.

Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto

 

steges i ovn 20 min ved 180 grader

Pris79,50kr.

Læs mere i

Lam_

Det ypperste er vores øko lam fra Varde Ådal med bid og overvældende smag. Vi har selvfølgelig også lammekød fra New Zealand og Irland.

Majs Poussin

Frisk

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.

Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.

Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

Pris99kr.

Læs mere i

Fransk land kylling

Frisk

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1,2 - 1,4 kg

Pris120,50kr.

Læs mere i

Unghanebryst Italiensk

2 styk150kr.

Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto

 

steges i ovn 20 min ved 180 grader

Pris79,50kr.

Læs mere i

Fransk majs andebryst

Pris pr. 100 g: 46,90 kr.

(Vejer 400-500 g pr. stk.)

 

Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.

Læs mere i

Fjerkræ_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Fransk majs andebryst

Pris pr. 100 g: 46,90 kr.

(Vejer 400-500 g pr. stk.)

 

Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.

Læs mere i

Majs Poussin

Frisk

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.

Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.

Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

Pris99kr.

Læs mere i

Fransk land kylling

Frisk

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1,2 - 1,4 kg

Pris120,50kr.

Læs mere i

Spar28%

Fransk majs fodret landkylling 1.5 kg

Go pris i september

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1.5 kg

Nu100kr.

Læs mere i

Unghanebryst Italiensk

2 styk150kr.

Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto

 

steges i ovn 20 min ved 180 grader

Pris79,50kr.

Læs mere i

Vildt_

Når bestanden i Dyrehaven eller andre steder skal reduceres, køber vi det kødfulde vildt hjem til krogmodning. Uden for sæson har vi ofte udskæringer på frost.

Fransk majs andebryst

Pris pr. 100 g: 46,90 kr.

(Vejer 400-500 g pr. stk.)

 

Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.

Læs mere i

Majs Poussin

Frisk

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.

Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.

Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

Pris99kr.

Læs mere i

Fransk land kylling

Frisk

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1,2 - 1,4 kg

Pris120,50kr.

Læs mere i

Unghanebryst Italiensk

2 styk150kr.

Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto

 

steges i ovn 20 min ved 180 grader

Pris79,50kr.

Læs mere i

Indmad & ben_

Her er mineraler og næringsstoffer samlet på et sted, hovedingredienser til både Bone broth og nærende og proteinrig indmad. Et særligt afsnit for Superfood, kan man vist godt kalde det.

Fransk majs andebryst

Pris pr. 100 g: 46,90 kr.

(Vejer 400-500 g pr. stk.)

 

Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.

Læs mere i

Majs Poussin

Frisk

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.

Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.

Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

Pris99kr.

Læs mere i

Fransk land kylling

Frisk

Flotte og kødfulde

bliver super saftige.

vægt ca 1,2 - 1,4 kg

Pris120,50kr.

Læs mere i

Unghanebryst Italiensk

2 styk150kr.

Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto

 

steges i ovn 20 min ved 180 grader

Pris79,50kr.

Læs mere i

Familiens livretter

Magisk fælleskab i køkkenet og ved spisebordet

Okse

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Kalv

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Gris

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Lam

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Fjerkræ

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Vildt

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Indmad & ben

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Måltider der samler

 

Slagter Friis er en slagterforretning, der har stolte traditioner med i bagagen, for selvom de Mestre kommer fra hver deres familie, er de begge fra familier, der har været slagtere i 5 generationer.

 

Håndværket er utvetydigt, og i 2020 blev Slagter Friis kåret til Danmarks bedste butiksslagter.

 

 

Læs mere

Vores råvarer

 

Vi søger altid efter de bedste råvarer og stort set alt vores kød kommer fra små og
spændende landbrug - både lam, kalv, okse, gris og kylling og kalkun, og i samarbejde med kolleger, opdrætter vi vores egne ænder og
gæs.

 

Når sæsonen byder sig, udvider vi gerne med frisk dyrevildt og andet fjerkræ.

 

Det er ikke sikkert, at det er økologisk opdræt eller frilandsdyr, men det er sikkert, at det er en kvalitet, som vi står inde for og at dyrene har haft et godt liv og som oftest har haft adgang til den fri natur, at de er danske og at transporten af dyrene er minimeret.

Også de ingredienser vi bruger i forarbejdningen af vores råvarer, er sunde og nærende.

 

Vi får dagligt leveret frisk grønt fra Grønttorvet til vores grønne retter og hver torsdag er dagens ret frisk fisk leveret direkte fra Fisketorvet.

 

Så uanset om du er kødspiser, fleksitar eller vegetar, kan du finde inspiration til dine smagsløg i butikken på Falkoner Alle.

 

Læs mere

Slagterens livretter

 

Tryllemagi med klargjorte færdigretter

Dagens ret

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Vegetarretter

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Grønne retter

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Gryderetter

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Supper

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Færdigretter

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Slagterens livretter

Tryllemagi med klargjorte færdigretter

Dagens ret_

Vegetarretter_

Grønne retter_

Gryderetter_

Supper_

Færdigretter_

Slagterens livretter

Tryllemagi med klargjorte færdigretter

Dagens ret_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Vegetarretter_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Grønne retter_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Gryderetter_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Supper_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Færdigretter_

Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA

Dagens ret_

Vegetarretter_

Grønne retter_

Gryderetter_

Supper_

Færdigretter_

Arbejdsfrokost & tapas

 

 

Smørrebrød & Sandwich

 

Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs. Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.

 

Frokostretter og tapas

 

 

 

Frokostretter

 

kjas dfkjas dfksj dfkasd
fæsakdf æksdf
skjd fksdf sakdf sædf
sæf aæs eka

 

Se mere

 

Tapas, pølse & ost

 

kjas dfkjas dfksj dfkasd
fæsakdf æksdf
skjd fksdf sakdf sædf
sæf aæs eka

 

Se mere

Vær at huske på!

 

Vi arbejder med friske varer, og fagudlært personale, og mad ud af huset må du gerne bestille i god tid.
Vi er selvfølgelig fleksible og der kan justeres helt frem til 48 timer før levering.

 

 

Vil du gerne springe opvasken over bestil engangsservice...

 

 

Læs mere...

Fester og mærkedage

 

Lidt om overvejelser, at bestille i god
tid, justering af kuverter, mm.

 

Grillarrangement

 

kjas dfkjas dfksj dfkasd fæsakdf æksdf skjd fksdf sakdf sædf sæf aæs eka

 

Se mere

 

Buffet

 

kjas dfkjas dfksj dfkasd fæsakdf æksdf skjd fksdf sakdf sædf sæf aæs eka

 

Se mere

 

Valgfri menu

 

kjas dfkjas dfksj dfkasd fæsakdf æksdf skjd fksdf sakdf sædf sæf aæs eka

 

Se mere

xx-madhjerte

 

Morgenstund, middagsstund ...hele-dagen-stund

 

 

 

Små videoer fra (dagens) gang i forretningen...