Dagens ret
Fritgående kylling
Pris pr. kg: 149 kr
(Vægt 1-2 kg)
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind. Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs. Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
2 stk. 200 kr
Læs mereFamiliens livretter
Magisk fælleskab i køkkenet og ved spisebordet
|
Brødtekst
Vi får hele lam hjem og kan derfor (som regel) tilbyde alle udskæringer.
Derudover har vi et udvalg af new zealandsk lam.
|
Okse_
Fabelagtigt kød fra friskhakket til Sashi +AAA. Egen favorit er en klassisk, velhæng entrecote, men familiehittet er ofte hakkebøf eller lasagne.
Derfor smager vores fjerkræ så godt
Vores fjerkræ er hovedsagelig opdrættet i frihed, eller med adgang til frihed, marker og skove.
|
Vores fjerkræ er hovedsagelig opdrættet i frihed, eller med adgang til frihed, marker og skove.
|
Bourgogne pande
Simre 15 - 20 min.
Rødvinsmarineret oksekød i tern med peber, paprika, rødløg, peberfrugt og porre.
Læs mere i
Gode bøffer og bøfkød
Krogmodnet oksekød
Vælg ml. udskæringer som ribeye, mørbrad, t-bone, flatpmeat mm.
Vælgher
Læs mere i
Osso bucco (kalve skank)
Kalveskank skåret i skiver.
Det dejligste simre kød til osso bucco
Læs mere i
Majs Poussin
Frisk
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.
Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
Pris99kr.
Læs mere i
Fransk land kylling
Frisk
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1,2 - 1,4 kg
Pris120,50kr.
Læs mere i
Unghanebryst Italiensk
2 styk150kr.
Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto
steges i ovn 20 min ved 180 grader
Pris79,50kr.
Læs mere i
Fransk majs andebryst
Pris pr. 100 g: 46,90 kr.
(Vejer 400-500 g pr. stk.)
Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.
Læs mere i
Saltimbocca af oksemørbrad
2 styk170kr.
Saltimbocca
Skåret af mør oksemørbrad, med revet mozerella, hjemmelavet pesto og parmaskinke
steges ca 2 -3 min pr side
Pris89,50kr.
Læs mere i
Prime-rib steak Krogmodnet
krogmodnet
En rigtig herrebøf (eller til voksne piger)
En krogmodnet ribeye bøf, på ben, vi skære efter ønske
En fantastisk udskæring med både dyb smag og mørt kød, og så er det bare ekstra lækkert på ben
Læs mere i
Kalv_
Vores kalvekød er lyst i udseende og mildt i smagen. Det har enestående mørhed og uovertruffen spisekvalitet.
|
Brødtekst
Vi får hele lam hjem og kan derfor (som regel) tilbyde alle udskæringer.
Derudover har vi et udvalg af new zealandsk lam.
|
Majs Poussin
Frisk
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.
Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
Pris99kr.
Læs mere i
Fransk land kylling
Frisk
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1,2 - 1,4 kg
Pris120,50kr.
Læs mere i
Unghanebryst Italiensk
2 styk150kr.
Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto
steges i ovn 20 min ved 180 grader
Pris79,50kr.
Læs mere i
Fransk majs andebryst
Pris pr. 100 g: 46,90 kr.
(Vejer 400-500 g pr. stk.)
Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.
Læs mere i
Gris_
Også vores grisekød er marmoreret, saftigt og smagfuldt. Er du til ekstra forkælelse, har vi næsten altid fantastisk Iberico i køledisken.
Fransk majs andebryst
Pris pr. 100 g: 46,90 kr.
(Vejer 400-500 g pr. stk.)
Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.
Læs mere i
Majs Poussin
Frisk
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.
Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
Pris99kr.
Læs mere i
Fransk land kylling
Frisk
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1,2 - 1,4 kg
Pris120,50kr.
Læs mere i
Unghanebryst Italiensk
2 styk150kr.
Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto
steges i ovn 20 min ved 180 grader
Pris79,50kr.
Læs mere i
Lam_
Det ypperste er vores øko lam fra Varde Ådal med bid og overvældende smag. Vi har selvfølgelig også lammekød fra New Zealand og Irland.
Majs Poussin
Frisk
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.
Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
Pris99kr.
Læs mere i
Fransk land kylling
Frisk
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1,2 - 1,4 kg
Pris120,50kr.
Læs mere i
Unghanebryst Italiensk
2 styk150kr.
Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto
steges i ovn 20 min ved 180 grader
Pris79,50kr.
Læs mere i
Fransk majs andebryst
Pris pr. 100 g: 46,90 kr.
(Vejer 400-500 g pr. stk.)
Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.
Læs mere i
Fjerkræ_
Unikt udvalg af oksekød - fra friskhakket til Sashi +AAA
Fransk majs andebryst
Pris pr. 100 g: 46,90 kr.
(Vejer 400-500 g pr. stk.)
Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.
Læs mere i
Majs Poussin
Frisk
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.
Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
Pris99kr.
Læs mere i
Fransk land kylling
Frisk
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1,2 - 1,4 kg
Pris120,50kr.
Læs mere i
Spar28%
Fransk majs fodret landkylling 1.5 kg
Go pris i september
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1.5 kg
Nu100kr.
Læs mere i
Unghanebryst Italiensk
2 styk150kr.
Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto
steges i ovn 20 min ved 180 grader
Pris79,50kr.
Læs mere i
Vildt_
Når bestanden i Dyrehaven eller andre steder skal reduceres, køber vi det kødfulde vildt hjem til krogmodning. Uden for sæson har vi ofte udskæringer på frost.
Fransk majs andebryst
Pris pr. 100 g: 46,90 kr.
(Vejer 400-500 g pr. stk.)
Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.
Læs mere i
Majs Poussin
Frisk
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.
Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
Pris99kr.
Læs mere i
Fransk land kylling
Frisk
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1,2 - 1,4 kg
Pris120,50kr.
Læs mere i
Unghanebryst Italiensk
2 styk150kr.
Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto
steges i ovn 20 min ved 180 grader
Pris79,50kr.
Læs mere i
Indmad & ben_
Her er mineraler og næringsstoffer samlet på et sted, hovedingredienser til både Bone broth og nærende og proteinrig indmad. Et særligt afsnit for Superfood, kan man vist godt kalde det.
Fransk majs andebryst
Pris pr. 100 g: 46,90 kr.
(Vejer 400-500 g pr. stk.)
Store, flotte og virkelig kødfulde majs andebryst fra Bourgogne.
Læs mere i
Majs Poussin
Frisk
Den gule poussin har, som navnet antyder, en gullig farve i kød og skind.
Det skyldes et særligt gen hos den gule race og det at poussinerne fodres med majs.
Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød.
Pris99kr.
Læs mere i
Fransk land kylling
Frisk
Flotte og kødfulde
bliver super saftige.
vægt ca 1,2 - 1,4 kg
Pris120,50kr.
Læs mere i
Unghanebryst Italiensk
2 styk150kr.
Forstegt unghanebryst med parmaskinke, dijon, frisk tomat, revet gouda og hjemmelavet pesto
steges i ovn 20 min ved 180 grader
Pris79,50kr.
Læs mere i
Måltider der samler
Slagter Friis er en slagterforretning, der har stolte traditioner med i bagagen, for selvom de Mestre kommer fra hver deres familie, er de begge fra familier, der har været slagtere i 5 generationer.
Håndværket er utvetydigt, og i 2020 blev Slagter Friis kåret til Danmarks bedste butiksslagter.
Vores råvarer
Vi søger altid efter de bedste råvarer og stort set alt vores kød kommer fra små og
spændende landbrug - både lam, kalv, okse, gris og kylling og kalkun, og i samarbejde med kolleger, opdrætter vi vores egne ænder og
gæs.
Når sæsonen byder sig, udvider vi gerne med frisk dyrevildt og andet fjerkræ.
Det er ikke sikkert, at det er økologisk opdræt eller frilandsdyr, men det er sikkert, at det er en kvalitet, som vi står inde for og at dyrene har haft et godt liv og som oftest har haft adgang til den fri natur, at de er danske og at transporten af dyrene er minimeret.
Også de ingredienser vi bruger i forarbejdningen af vores råvarer, er sunde og nærende.
Vi får dagligt leveret frisk grønt fra Grønttorvet til vores grønne retter og hver torsdag er dagens ret frisk fisk leveret direkte fra Fisketorvet.
Så uanset om du er kødspiser, fleksitar eller vegetar, kan du finde inspiration til dine smagsløg i butikken på Falkoner Alle.
Læs mere
Slagterens livretter
Tryllemagi med klargjorte færdigretter
Dagens ret_
Vegetarretter_
Grønne retter_
Gryderetter_
Supper_
Færdigretter_
Frokostretter og tapas
Vær at huske på!
Vi arbejder med friske varer, og fagudlært personale, og mad ud af huset må du gerne bestille i god tid.
Vi er selvfølgelig fleksible og der kan justeres helt frem til 48 timer før levering.
Vil du gerne springe opvasken over bestil engangsservice...
Fester og mærkedage
Lidt om overvejelser, at bestille i god
tid, justering af kuverter, mm.
xx-madhjerte
Morgenstund, middagsstund ...hele-dagen-stund