Buffeter

6 vare(r)
Sorter stigende
  1. Sommerbuffet

      • Cocktail med tigerrejer, avocado og hjemmelavet thousand Island dressing.
      • Råmarineret laks med ingefærcreme, anrettet på grøn bund.
      • Svinemørbrad vendt i citrontimian og sort peber.
      • Kalveculotte med persillepesto.
      • Sommerkartofler med friske krydderurter, radiser og hvid balsamico dressing.
      • Salat med gulerødder, stegte grønne asparges, skalotteløg og kørvelcreme.
      • Melonsalat med feta, rucola og ristede græskarkerner.
      • Lækker sommerdessert.
      • Brød og smør.

       

      Anretning på fade.

      Minimum 10 kuverter.

      Sommerbuffet kan bestilles til perioden juni til august.

      Pr. kuvert
      269,00 kr
    • Forårsbuffet

      • Timbaler med råmarineret laks og dildcreme, anrettet på grøn bund.
      • Ceasar salat med unghanebryst, sprøde croutons og dressing.
      • Små kalkunfrikadeller med pancetta og estragon.
      • Marineret kalveculotte med bagte rødløg.
      • Små kartofler med krydderurter vendt i mild Dijoncreme.
      • Vårsalat med avokado, æble og bagte hvidløg.
      • Grønne asparges bagt med parmaskinke.
      • Dessert eller 2 lækre oste med rabarber chutney.
      • Brød og smør.

       

      Anretning på fade.

      Minimum 10 kuverter.

      Forårsbuffet kan bestilles til perioden marts til maj.

      Pr. kuvert
      269,00 kr
    • Vegetarbuffet

      • Grøntsagstærter med lækkert fyld af svampe og timian.
      • Vilde ris salat med strimlede gulerødder, nødder og appelsindressing.
      • Broccolisalat med tranebær, ristede græskarkerner og creme dressing.
      • Pastasalat med hjemmelavet pesto, bagte cherrytomater og mozarella.
      • Vegetar frikadeller med kikærter, nødder og urter.
      • Ostebjælker med druer. 
      • Brød og smør.

       

      Anretning på fade.

      Minimum 10 kuverter.

      Pr. kuvert
      189,00 kr
    • Vinterbuffet

      • Råmarineret laks med ingefærcreme.
      • Røget andebryst med balsamico glace og råsyltede tyttebær.
      • Kalveculotte med ristede svampe.
      • Langtidsbraiserede svinekæber med porter.
      • Honningbagte rødbeder med ristede nødder og fetaost.
      • Små stegte kartofler med vildsvinebacon og hele hvidløg.
      • Waldorfsalat.
      • Ost eller dessert.
      • Brød og smør.

       

      Anretning på fade.

      Vinterbuffet kan bestilles til perioden november til februar.

      Pr. kuvert
      269,00 kr
    • Italiensk buffet

      • Bruschetta med tomat, hvidløg og basilikum.
      • Råmarineret laks med hjemmelavet pesto.
      • Perlehønebryst i svampe og marsalasauce.
      • Små stegte kartofler med rosmarin og hvidløg.
      • Urteglaseret kalveculotte.
      • Salat med blandet grønt, ristede pinjekerner, ristet parmaskinke og parmesan.
      • Pastasalat med pesto, små tomater, mozarellakugler og glaserede rødløg.
      • Tiramisu med kaffelikør.
      • Brød og smør.

      Min. 10 kuverter.

      Pr. kuvert
      249,00 kr
    • Efterårsbuffet

      • Koldrøget laks med mandler.
      • Fasansalat med skovens bær og nødder.
      • Grillet rosmarin carpaccio med radicchio og parmesan flager.
      • Svampetærte med timian.
      • Salat af spidskål, ristede hasselnødder og rosmarin.
      • Vildtragout med enebær, rødvin og rodfrugter.
      • Kartoffelmos med kastanier.
      • Ost eller dessert.
      • Brød og smør.

       

      Anretning på fade.

      Efterårsbuffet kan bestilles i perioden september til november.

      Pr. kuvert
      269,00 kr
    6 vare(r)
    Sorter stigende