Mad ud af huset

Viser 1 til 10 af 33 totalt
Sorter stigende
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Weekendmenu:(29-30.12.) Okse Entre Côte, Sous vide, med sauce bearnaise ... (Tilvælg evt. dessert)

    Okse Entre Côte, Sous vide, med sauce bearnaise, stegte kartofler og haricots verts (kr. 99,00)

    (Fredag den 29. december)

    Pr. kuvert
    99,00 kr
  2. Vinterbuffet

    • Råmarineret laks med ingefærcreme.
    • Røget andebryst med balsamico glace og råsyltede tyttebær.
    • Kalveculotte med ristede svampe.
    • Langtidsbraiserede svinekæber med porter.
    • Honningbagte rødbeder med ristede nødder og fetaost.
    • Små stegte kartofler med vildsvinebacon og hele hvidløg.
    • Waldorfsalat.
    • Ost eller dessert.
    • Brød og smør.

     

    Anretning på fade.

    Vinterbuffet kan bestilles til perioden november til februar.

    Pr. kuvert
    269,00 kr
  3. Vegetarbuffet

    • Grøntsagstærter med lækkert fyld af svampe og timian.
    • Vilde ris salat med strimlede gulerødder, nødder og appelsindressing.
    • Broccolisalat med tranebær, ristede græskarkerner og creme dressing.
    • Pastasalat med hjemmelavet pesto, bagte cherrytomater og mozarella.
    • Vegetar frikadeller med kikærter, nødder og urter.
    • Ostebjælker med druer. 
    • Brød og smør.

     

    Anretning på fade.

    Minimum 10 kuverter.

    Pr. kuvert
    189,00 kr
  4. Trekantsandwich og minitrekantsandwich

    Trekant- og minitrekantsandwich laves med groft toastbrød.

    Til reception beregnes 2-3 trekantsandwich pr. person eller 4-5 minisandwich.

    Trekantssandwich: 25 kr pr. stk. Minisandwich: 18 kr pr. stk.

    Pr. kuvert

    Starter ved: 18,00 kr

  5. Stroganoff med champignon, tomat, løg og kartoffelmos

    Stroganoff med champignon, tomat, løg og kartoffelmos.
    Pr. kuvert
    139,00 kr
  6. Spansk tapas

    • Små tomatbrød med hvidløg
    • Spansk chorizopølse
    • Serranoskinke
    • Små krydrede oksefrikadeller
    • Dadler i baconsvøb
    • Manchego ost
    • Saltmandler
    Pr. kuvert
    129,00 kr
  7. Sommerbuffet

      • Cocktail med tigerrejer, avocado og hjemmelavet thousand Island dressing.
      • Råmarineret laks med ingefærcreme, anrettet på grøn bund.
      • Svinemørbrad vendt i citrontimian og sort peber.
      • Kalveculotte med persillepesto.
      • Sommerkartofler med friske krydderurter, radiser og hvid balsamico dressing.
      • Salat med gulerødder, stegte grønne asparges, skalotteløg og kørvelcreme.
      • Melonsalat med feta, rucola og ristede græskarkerner.
      • Lækker sommerdessert.
      • Brød og smør.

       

      Anretning på fade.

      Minimum 10 kuverter.

      Sommerbuffet kan bestilles til perioden juni til august.

      Pr. kuvert
      269,00 kr
    • Smørrebrød

      Smørrebrød
      Pr. kuvert

      Starter ved: 25,00 kr

    • Sandwichboller

      Sandwichboller
      Pr. kuvert

      Starter ved: 45,00 kr

    • Rugbrødsklapper

      Rugbrødsklapper / Rugbrødssandwich
      Pr. kuvert

      Starter ved: 45,00 kr

    Viser 1 til 10 af 33 totalt
    Sorter stigende
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4