Alle produkter til julen. And, steg og sovs til juleaften. Skinke og pålæg til juledagene. OBS på åbningstid og afhentning. Se 'praktisk info' i bunden.

Lagerstatus: På lager

Fjerkræ og steg

Produktnavn Pris Antal
Vores egen and, 14 uger. Vejer 3,2-4,0 kg. (Pris pr. kg: 159,50. Prisen her er beregnet for en and på 3,5 kg.)
558,25 kr
Andebryst fersk, majs. Vejer min. 350 g. pr. stk. (Pris pr. kg: 369 kr. Prisen her er beregnet for et bryst på 350 g.)
129,15 kr
Vores egne andelår fra majsfodrede ænder. Pris pr. stk.:
69,50 kr
Vores egen gås. (Fyldig smag og en snert af vildt.) Pris pr. kg: 189 kr. Prisen her er beregnet for en gås på 5 kg.
945,00 kr
Vores egen kalkun. Fritgående. Pris pr. kg: 129 kr. Prisen her er beregnet for kalkun på 5 kg.
645,00 kr
Vores egen farserede kalkun. Fritgående. Pris pr. kg: 150 kr. Prisen her er beregnet for kalkun på 5 kg.
750,00 kr
Svinekam med svær af SAGA gris. (Pris pr. kg: 139,50 kr. 1 kg til 3-4 pers.) Pris pr. kg.
139,50 kr
Ribbensteg med svær af SAGA gris. (Pris pr. kg: 109 kr. 1 kg til 3-4 pers.) 1 hel vejer ca. 1 kg. Pris pr. kg.
109,00 kr

Stegte ænder

Produktnavn Pris Antal
Hel stegt and, 8 uger. Fersk vægt ca. 3,2 kg. Med æbler, svesker og 1 l sauce.
595,00 kr
Halv stegt and, 8 uger. Fersk vægt ca. 1,6 kg. Med æbler, svesker og 0,5 l sauce.
325,00 kr
Partering af stegt and i passende stykker
25,00 kr
Confiteret andelår. Saltet, krydret, modnet og confiteret i andefedt.
69,50 kr

Sovs og fond

Produktnavn Pris Antal
Andesauce, 2 dl
39,00 kr
Andesauce, 5 dl
78,00 kr
Andefond, 2 dl
49,00 kr
Andefond, 5 dl
80,00 kr
Andefond, 1 l
139,00 kr

Grønkål og rødkål

Produktnavn Pris Antal
Grønkål (Sønderjysk økologisk, vasket og skyllet). Pris pr. kg:
69,00 kr
Rødkål, slagterens hjemmelavede. 100 g
11,00 kr
Rødkål, slagterens hjemmelavede. 500 g
39,50 kr

Hamburgerryg, skinke, medister

Produktnavn Pris Antal
Hamburgerryg uden ben. Pris pr. kg: 159 kr. Pr. 100 g: 15,90 kr
15,90 kr
Julemedister. Svinekød, suppe, æble, timian, julekrydderier og kærlighed. Pris pr. kg.
119,00 kr
Svensk juleskinke. (Opskrift hos slagteren.) Pris pr. kg: 159 kr. Pr. 100 g: 15,90 kr
15,90 kr

Pålægsvarer og andefedt

Produktnavn Pris Antal
Andefedt, 100 g
20,00 kr
Hjemmegravad laks i skiver. Med fennikel, dild og et stænk Richard. Pris pr. 100 g.
59,50 kr
Andepaté. And, gris, portvin, appelsin, hemmelige krydderier og en håndfuld nødder. Pris pr. stk.:
60,00 kr
Flæskesylte kogt med løg og urter. Krydret med masser af kærlighed. Pr. stk.:
39,00 kr
Kalvesylte kogt med løg og urter. Krydret med masser af kærlighed. Pr. stk.:
42,50 kr
Flæskesylte kogt med løg og urter. Krydret med masser af kærlighed. (Stor - ca. 500 g.) Pr. stk.:
65,00 kr
Kalvesylte kogt med løg og urter. Krydret med masser af kærlighed. (Stor - ca. 500 g.) Pr. stk.:
69,50 kr
Lammerullepølse krydret med salt, peber og en masse frisk persille. Pris pr. 100 g:
29,90 kr
Leverpostej uden tilsætningsstoffer helt efter farfars opskrift (lille). Pris pr. stk.:
20,00 kr
Leverpostej uden tilsætningsstoffer helt efter farfars opskrift (stor). Pris pr. stk.:
39,00 kr
Rullepølse. Svinebryst og klassisk med løg, peber og allehånde. Pris pr. 100 g:
23,90 kr
Rullepølse. Svinebryst ekstra krydret med sort peber. Pris pr. 100 g:
23,90 kr
Rullepølse. Svinebryst ekstra krydret med grøn peber. Pris pr. 100 g:
23,90 kr
Slagterens krydderskinke til pålæg, brunch og æggekage. Pris pr. 100 g:
11,90 kr
Julespegepølse. Æbler, timian, kanel og rødvin. Pris pr. stk.:
100,00 kr
Alle produkter til julen. And, steg og sovs til juleaften. Skinke og pålæg til juledagene. OBS på åbningstid og afhentning. Se 'praktisk info' i bunden. is available for purchase in increments of 1

Bemærk julevarer kan afhentes d. 21. + 22. + 23. december. Varer skal hentes til den dag de bestilles til, ellers kan vi ikke garantere at du får dine julevarer.

Stegte ænder og julemenuer udleveres d. 23. december mellem kl. 14.00-17.00
Bemærk også, at vores produkter laves med hånd og kærlighed, og medmindre priserne er angivet pr. stk., vil der være tale om ca. priser. Det gælder bl.a. fersk and, andebryst, kalkun, gås og pålægsvarer. Endelig afregning sker efter vægt i forretningen.

Ønsker du at bestille andre varer, er du velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet ifm. check ud.

Se mere under 'Flere detaljer' og 'Praktisk information' nedenfor.

Rigtig glædelig jul ønskes du af alle os hos Slagter Friis.

Flere detaljer

Stegte ænder: De stegte ænder kommer i foliebakker, klar til at sætte direkte i ovnen. De varmes ved 180 grader i ca. 30 minutter, brystkød steger med de sidste 20 minutter. Skriv i kommentarfeltet, hvis I ønsker, at vi skal partere anden.

Ferske ænder: Stegetid for en hel and er ca. 3 ½ time, stegeanvisning udleveres. 

Levevis: De ænder vi sælger hos Slagter Friis, er hovedsagligt ænder opdrættet med adgang til det fri og til svømmevand. De er blevet fodret med grovfoder. Ænderne indfanges ved håndkraft, og opdrættes tæt ved det sted de slagtes, så der er ingen transport.

Ænderne er minimum 14 uger, når de slagtes. De tørslagtes og tørkøles, inden de fryses. Tørslagtning og tørkøling er vigtigt for kvalitet, smag og holdbarhed.

Praktisk information
OM BESTILLING (IKKE OM NATTEN OG I WEEKENDEN)

For Dagens ret, smørrebrød og sandwich, modtager vi gerne din bestilling senest en hverdag før. (Hvis samme dag, så ring i stedet. Det kan sagtens være, at vi har nok til din bestilling.)

På bestillinger af 'mad ud af huset' til flere personer, modtager vi gerne bestillingen en uge før levering, men som minimum 2 hverdage før.

Vi arbejder kun med friske varer og køber ind og planlægger produktionen i hverdagene, og det er ikke altid, at vi kan skaffe varer, i den kvalitet vi ønsker med kort frist. Det kan også være, at vores ressourcer er fuldt bookede. Men som regel går det hele som det skal, og er der udfordringer, står vi gerne på hovedet for at finde løsninger, og du er altid velkommen til at ringe og høre om mulighederne.


OM LEVERING

Medmindre andet er aftalt, kan varerne afhentes i forretningen på det ønskede tidspunkt. Er det på en søn- eller helligdag, vil der være et tillæg på 10 %
minimum 500 kr.


FADE, PORCELÆN OG TERMOKASSER

Har du lånt skåle, fade og evt. termokasser, vil vi være glade for at få dem tilbage indenfor 2 hverdage - rengjort og klar til et nyt arrangement.


ÆNDRINGER

Har du ændringer til din bestilling, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. Modtager vi ændringerne senest 48 timer inden levering, er det som regel intet problem.

Ved ændringer skriv til os på: frederiksberg@slagterfriis.dk eller ring på 3832 1100. Husk at refererer til dit ordrenummer.


FORBEHOLD

Vi tager forbehold for, at vi er kommet til at sætte en forkert pris på hjemmesiden. Vi tager også forbehold for udsolgte varer. Vi tager selvfølgelig kontakt til dig på mail eller telefon, så hurtigt det er os muligt.

 

ÅBNINGSTIDER JUL OG NYTÅR

Tirsdag 19.12: 10.00-17.30
Onsdag 20.12: 10.00-17.30
Torsdag 21.12: 10.00-18.00
Fredag 22.12: 09.00-18.30
Lørdag 23.12: 09.00-17.00
Søndag 24.12: Lukket

Mandag 25.12: Lukket
Tirsdag 26.12: Lukket
Onsdag 27.12: 10.00-17.30
Torsdag 28.12: 10.00-17.30
Fredag 29.12: 10.00-18.30
Lørdag 30.12: 09.00-16.00

Søndag 31.12: Kun udlevering af Nytårsmenuer!
Tirsdag 2.1: Lukket – Tømmermænd
Onsdag 3.1: Lukket – Omsorgsdag
Torsdag 4.1: Vi er friske tilbage!

Husk at refererer til dit ordrenummer når du afhenter.
Vi arbejder på at udvikle hjemmesiden, og vi kan ikke lægge begrænsninger ind i datobestillingsfeltet pt. Vi beder dig være opmærksom på, at vi har lukket den 24/12. Alle julevarer skal afhentes senest om lørdagen den 23/12.