Dagens ret tirsdag (17/10): Sort gryde med cocktail...

79,00 kr

Lagerstatus: På lager

Sort gryde med cocktailpølser, champignon og kartoffelmos

(Tirsdag 17. oktober)

Flere detaljer
Hver dag laver vi en dejlig middagsret helt fra bunden. I løbet af ugen er der et godt miks af forskelligt kød, og om torsdagen er der altid fisk på menuen og fredag vil vi gerne forkæle jer med en ekstra lækker ret. Dagens ret er nem at tilberede. Den kommer i en ovnklar bakke og skal varmes i ovn 20-25 minutter ved 180 grader. Bemærk! Dagens ret er klar i butikken fra kl. 11.30. Bestil gerne i forvejen.
Praktisk information

OM BESTILLING

Vi modtager gerne bestillinger en uge før levering. (Ved højtider helst 14 dage.)


OM LEVERING

Medmindre andet er aftalt, kan varerne afhentes i forretningen på det ønskede tidspunkt. Er det på en søn- eller helligdag, vil der være et tillæg på 10 %
minimum 500 kr.


FADE, PORCELÆN OG TERMOKASSER

Har du lånt skåle, fade og evt. termokasser, vil vi være glade for at få dem tilbage indenfor 2 hverdage - rengjort og klar til et nyt arrangement.

 

ÆNDRINGER

Har du ændringer til din bestilling, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. Modtager vi ændringerne senest 48 timer inden levering, er det som regel intet problem.

Frederiksberg. Ændringer i bestillinger til afhentning på Falkoner Alle 27. Skriv til os på: frederiksberg@slagterfriis.dk eller ring på 3832 1100. Husk at refererer til dit ordrenummer.

79,00 kr